+375 29 699-47-38
+375 29 319-05-26


Infodiving as a way out of autism (LIVE)



PUP.BY 3 марта 2020 г.

Infodiving as a way out of autism (LIVE)

https://www.youtube.com/watch?v=8uCo_Fv_xNY&feature=share&fbclid=IwAR28Bpg27qmM7-pGMpgJbA-3Mb1iGtx5c-8QfsrnYUd9Biepf2EkbiwM41E

Scheduled for March, 14 2020, 19:00

What is infodiving? This is the way. The way that everyone chooses for himself. For some one, infodiving is the road to getting rid of autism and to a new life with a healthy, conscious child. For another one, it is a course toward knowing oneself, removing fears, recognizing one’s advantages and living in balance, love and joy. For the third — the opportunity to remove the consciousness of the disease, to be healthy and to help others heal. Everyone chooses his own path, only steps are important, their quality and quantity. In any case, everyone will have to do these steps on their own, we can tell you the direction of movement or remove the interfering structures. Whether you stay on the spot or get to the end is your personal decision, which we are not entitled to change.


In this stream, we want to talk specifically about autism, about its causes and consequences. More than a year ago, we accidentally first worked with an autistic child and got the first result. Even then, we did not know what we were moving to and where this road would lead us. But we stubbornly went to the healing of this child, it was our common desire, the intention of each of us and the team as a whole. Today, we have more than 60 children who have good results, each of the children got rid of some symptoms and gained useful skills, and some completely disconnected from autism. We fought for each, and each of these children is a real fighter who deserves his own story (9 stories are already on our website).
On March 14th, in our stream, we want to touch on the topic of autism and tell everyone that there is a way out of autism. You no longer need to learn to live with him, to adapt to your «special» child, and to seek his application in life. You can turn off autism, remove incentives and vocalizations, get rid of loops and teach your child a full life. Life as a healthy person, not attached to parents and as an independent person who can be trusted.
Connect to our channel and watch live broadcast with us on March 14, 2020!

Что такое инфодайвинг? Это путь. Путь, который каждый выбирает для себя. Для кого-то инфодайвинг – дорога к избавлению от аутизма и к новой жизни со здоровым, осознанным ребенком. Для другого – это курс на познание себя, удаление страхов, осознание своих преимуществ и жизнь в балансе, любви и радости. Для третьего – возможность удалить сознание болезни, быть здоровым и помогать излечиться другим. Каждый выбирает свой путь, важны лишь шаги, их качество и количество. В любом случае, каждому придется делать эти шаги САМОСТОЯТЕЛЬНО, мы можем подсказать направление движения или удалить мешающие структуры. Останетесь вы на месте или дойдете до конца – это ваше личное решение, которое мы не вправе изменить.
В этом стриме мы хотим поговорить именно об аутизме, о его причинах и следствиях. Больше года назад мы случайно впервые поработали с ребенком-аутистом и получили первый результат. Еще тогда мы не знали, к чему мы движемся и куда нас приведет эта дорога. Но мы уперто шли к исцелению этого ребенка, это было наше общее желание и стремление, намерение каждого из нас и команды в целом. На сегодняшний день у нас на счету более 60 детей, у которых есть хорошие результаты, каждый из детей избавился от некоторых симптомов и наработал полезные навыки, а некоторые полностью отключились от аутизма. Мы боролись за каждого, и каждый из этих детей – настоящий боец, заслуживший свою собственную историю (9 историй уже есть на сайте).
14 марта, в нашем стриме мы хотим затронуть тему аутизма и рассказать всем, что выход из аутизма есть. Больше не нужно учиться жить с ним, приспосабливаться к своему «особенному» ребенку, и искать ему применение в жизни. Можно отключить аутизм, убрать стимы и вокализации, избавиться от зацикленностей и научить ребенка полноценной жизни. Жизни как здоровый человек, не привязанный к родителям и как самостоятельный человек, которому можно доверять.
Подключайтесь к нашему каналу и смотрите вместе с нами прямой эфир 14 марта 2020 года!